Nabeschouwing EVV - Brielle (7-0) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt EVV het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Brielle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark In de Bandert in Echt-Susteren.

Via de EVV - Brielle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing EVV - Brielle (7-0)

Het KNVB Beker duel tussen EVV en Brielle is onder leiding van scheidsrechter Thijs Voncken geëindigd in een 7-0 overwinning voor EVV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door B. Vankan, waarmee EVV met 1-0 de leiding nam. EVV vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Beelen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van EVV, waarmee J. Beelen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam EVV geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Rijkers. De 5-0 voor EVV volgde even later in de 80e minuut nadat B. Vankan namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 87e minuut was het R. Geenen van EVV wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens EVV mocht J. Dzurlic in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thijs Voncken bij een 7-0 eindstand in het voordeel van EVV, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken EVV - Brielle
7
0
LIVE EVV - Brielle 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd EVV - Brielle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt EVV Doelpunt B. Vankan EVV 1-0
60' Doelpunt EVV Doelpunt J. Beelen EVV 2-0
60' Doelpunt EVV Doelpunt J. Beelen EVV 3-0
65' Doelpunt EVV Doelpunt J. Rijkers EVV 4-0
80' Doelpunt EVV Doelpunt B. Vankan EVV 5-0
87' Doelpunt EVV Doelpunt R. Geenen EVV 6-0
89' Doelpunt EVV Doelpunt J. Dzurlic EVV 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting EVV - Brielle
Opstellingen EVV - Brielle

Voorbeschouwing EVV - Brielle

EVV en Brielle spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thijs Voncken en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat EVV en Brielle elkaar treffen in de KNVB Beker.