Nabeschouwing FC Den Bosch - Heracles (1-2) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt FC Den Bosch het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Heracles (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Den Bosch en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 1-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Velkov, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. Heracles Almelo kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Vermeij, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette V. Vermeij zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Heracles Almelo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, waardoor Heracles een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Heracles
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
10
4
Aanvallen
49
61
Gevaarlijke aanvallen
39
46
Corners
8
5
Wissels
2
0
LIVE FC Den Bosch - Heracles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Velkov FC Den Bosch 1-0
12' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij Heracles Almelo 1-1
55' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij Heracles Almelo 1-2
60' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor D. dos Santos Heracles Almelo
67' Wissel FC Den Bosch Wissel Iker Hernández voor D. Holla FC Den Bosch
68' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Gashi voor I. Oulad Omar FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Heracles
Opstellingen FC Den Bosch - Heracles
De opstellingen van FC Den Bosch en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Den Bosch
# Speler Pos.
12 Imran Oulad Omar AM-L
7 Sven Blummel AM-R
1 Wouter van der Steen K
3 Leo Väisänen LB
13 Stefan Ivov Velkov LCV
5 Jordy van der Winden RCV
15 Nicolás Romat RB
25 Danny Holla LM
11 Danny Verbeek AM
16 Kevin Felida RM
9 Rauno Sappinen A
Wissels FC Den Bosch
# Speler Pos.
19 Wissel
8 Julián Augusto Marchioni Wissel
26 Iker Hernández Ezquerro Wissel
20 Luuk Brouwers Wissel
2 Mats Deijl Wissel
22 Jeremy Fernandes Wissel
14 Albin Gashi Wissel
21 Nick Leijten Wissel
24 Amine Khammas Wissel
Wissels Heracles
# Speler Pos.
7 Kristoffer Peterson Wissel
26 Koen Bucker Wissel
25 Joey Konings Wissel
9 Adrián Dalmau Vaquer Wissel
30 Tim van de Berg Wissel
27 Niels Leemhuis Wissel
22 Zeki Erkilinc Wissel
20 Jelle van Benthem Wissel
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Heracles

FC Den Bosch en Heracles spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Heracles in de KNVB Beker vond plaats op 16 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Den Bosch. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst Heracles 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Den Bosch - Heracles Opstelling FC Den Bosch Opstelling Heracles Live FC Den Bosch - Heracles Live FC Den Bosch - Heracles kijken FC Den Bosch - Heracles kijken Live FC Den Bosch - Heracles stream FC Den Bosch - Heracles Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Heracles Uitslag FC Den Bosch - Heracles Statistieken FC Den Bosch - Heracles KNVB Beker 2018/2019 FC Den Bosch - Heracles wedden FC Den Bosch - Heracles gokken FC Den Bosch - Heracles Unibet