Nabeschouwing FC Emmen - ODIN '59 (1-3) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt FC Emmen het woensdag 31 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ODIN '59.

Via de FC Emmen - ODIN '59 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - ODIN '59 (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC Emmen en ODIN '59 is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-3 overwinning voor ODIN '59. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door G. Bijl, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. ODIN '59 kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. al Mahdi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam ODIN '59 vervolgens op 1-2. Het was N. Hardenberg die vanaf 11 meter wist te scoren in de 75e minuut. In de 79e minuut scoorde ODIN '59 via F. Kramer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor ODIN '59 een 1-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FC Emmen - ODIN '59 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - ODIN '59 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Emmen Doelpunt G. Bijl FC Emmen 1-0
34' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt A. al Mahdi met assist van R. Scheffer ODIN '59 1-1
42' Wissel FC Emmen Wissel L. Slagveer voor H. Ben Moussa FC Emmen
53' Wissel FC Emmen Wissel R. Niemeijer voor A. Jansen FC Emmen
59' Wissel ODIN '59 Wissel E. de Graaf voor T. de Vries ODIN '59
62' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor M. Cremers ODIN '59
70' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
74' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor C. Cavlan FC Emmen
75' Penalty ODIN '59 Penalty N. Hardenberg ODIN '59 1-2
77' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor K. Veendorp FC Emmen
79' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt F. Kramer met assist van T. van Gelder ODIN '59
82' Wissel ODIN '59 Wissel N. Hardenberg voor R. Scheffer ODIN '59 1-3
87' Wissel ODIN '59 Wissel B. Tavares voor N. Hardenberg ODIN '59
90' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor N. Bakker FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - ODIN '59
Opstellingen FC Emmen - ODIN '59
De opstellingen van FC Emmen en ODIN '59 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.