Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (0-2) || KNVB Beker 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt FC Groningen het donderdag 27 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de FC Groningen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Groningen en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Javier Espinosa, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. FC Twente vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Bijen op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Twente.

LIVE FC Groningen - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel FC Groningen Wissel A. Hrustic voor J. Chabot FC Groningen
45' Doelpunt FC Twente Doelpunt Javier Espinosa FC Twente 0-1
46' Wissel FC Groningen Wissel L. Reis voor M. Breij FC Groningen
68' Doelpunt FC Twente Doelpunt P. Bijen FC Twente 0-2
69' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor M. Smith FC Twente
71' Wissel FC Groningen Wissel T. Freriks voor T. Handwerker FC Groningen
75' Wissel FC Twente Wissel U. Bapoh voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
84' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor R. Doan FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Twente
Opstellingen FC Groningen - FC Twente
De opstellingen van FC Groningen en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.