Nabeschouwing FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick (3-2) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt FC 's-Gravenzande het zaterdag 18 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen HV & CV Quick. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana-Sportpark in 's Gravenzande.

Via de FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC 's-Gravenzande en HV & CV Quick is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC 's-Gravenzande. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door G. Abbas, waarmee FC 's-Gravenzande met 1-0 de leiding nam. FC 's-Gravenzande vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Broch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist HV & CV Quick de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via .

Na 72 minuten werd de voorsprong voor FC 's-Gravenzande vergroot nadat P. Triep de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk HV & CV Quick dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martijn Vos bij een 3-2 eindstand in het voordeel van FC 's-Gravenzande.

Wedstrijdstatistieken FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick
3
2
LIVE FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt FC 's-Gravenzande Doelpunt G. Abbas FC 's-Gravenzande 1-0
60' Doelpunt FC 's-Gravenzande Doelpunt P. Broch FC 's-Gravenzande 2-0
69' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt HV & CV Quick 2-1
72' Doelpunt FC 's-Gravenzande Doelpunt P. Triep FC 's-Gravenzande 3-1
92' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt HV & CV Quick 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick
Opstellingen FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick

Voorbeschouwing FC 's-Gravenzande - HV & CV Quick

FC 's-Gravenzande en HV & CV Quick spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC 's-Gravenzande en HV & CV Quick elkaar treffen in de KNVB Beker.