Nabeschouwing FC 's-Gravenzande - SteDoCo (1-3) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt FC 's-Gravenzande het zaterdag 19 oktober 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SteDoCo. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana-Sportpark in 's Gravenzande.

Via de FC 's-Gravenzande - SteDoCo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC 's-Gravenzande - SteDoCo (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC 's-Gravenzande en SteDoCo is onder leiding van scheidsrechter Bilal Sahiner geëindigd in een 1-3 overwinning voor SteDoCo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door V. Verheul, waarmee SteDoCo met 0-1 de leiding nam. SteDoCo vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Schroder op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist FC 's-Gravenzande de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Koeleman.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor SteDoCo vergroot nadat B. van Wanrooij de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor SteDoCo.

LIVE FC 's-Gravenzande - SteDoCo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC 's-Gravenzande - SteDoCo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt SteDoCo Doelpunt V. Verheul SteDoCo 0-1
55' Gele kaart FC 's-Gravenzande Gele kaart voor FC 's-Gravenzande
56' Gele kaart FC 's-Gravenzande Gele kaart voor FC 's-Gravenzande
64' Doelpunt SteDoCo Doelpunt J. Schroder SteDoCo 0-2
64' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor SteDoCo
65' Doelpunt FC 's-Gravenzande Doelpunt S. Koeleman FC 's-Gravenzande 1-2
70' Doelpunt SteDoCo Doelpunt B. van Wanrooij SteDoCo 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC 's-Gravenzande - SteDoCo
Opstellingen FC 's-Gravenzande - SteDoCo
De opstellingen van FC 's-Gravenzande en SteDoCo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.