Nabeschouwing FC Utrecht - ASWH (5-1) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt FC Utrecht het woensdag 31 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ASWH. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - ASWH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - ASWH (5-1)

Het KNVB Beker duel tussen FC Utrecht en ASWH is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 5-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Utrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Kerk. ASWH kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. van den Bosch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette J. van Overeem zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

In de 66e minuut moest ASWH verder met een man minder, nadat C. Bijl een tweede gele kaart kreeg. In de 66e minuut moest ASWH verder met een man minder, nadat C. Bijl een tweede gele kaart kreeg. Na 74 minuten kwam FC Utrecht op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van C. Dessers. In de 77e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was S. van de Streek van FC Utrecht die daarmee de stand op 4-1 zette. Even later in de 77e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. van de Streek van FC Utrecht die tekende voor de 4-1. Ook daarna bleef er maar gescoord worden, want na 83 minuten viel alweer de 5-1. Dit keer was het S. van de Streek die scoorde namens FC Utrecht.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE FC Utrecht - ASWH 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - ASWH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk FC Utrecht 1-0
22' Doelpunt ASWH Doelpunt J. van den Bosch ASWH 1-1
26' Gele kaart ASWH Gele kaart voor B. El Amrani ASWH
28' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. van Overeem FC Utrecht 2-1
41' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. van de Streek FC Utrecht
62' Gele kaart ASWH Gele kaart voor C. Bijl ASWH
62' Wissel FC Utrecht Wissel C. Dessers voor L. Görtler FC Utrecht
63' Wissel FC Utrecht Wissel N. Gavory voor O. Tannane FC Utrecht
66' Tweede gele kaart ASWH Tweede gele kaart voor C. Bijl ASWH
70' Wissel ASWH Wissel M. Vooges voor P. Verhoeve ASWH
73' Wissel ASWH Wissel S. Dieterich voor B. El Amrani ASWH
74' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt C. Dessers FC Utrecht 3-1
77' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 4-1
77' Wissel ASWH Wissel N. Slotboom voor F. Korporaal ASWH
80' Wissel FC Utrecht Wissel T. Brinkman voor L. Guwara FC Utrecht
83' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - ASWH
Opstellingen FC Utrecht - ASWH
De opstellingen van FC Utrecht en ASWH zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.