Nabeschouwing GOES - Staphorst (0-4) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt GOES het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Staphorst. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Schenge in Goes.

Via de GOES - Staphorst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GOES - Staphorst (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen GOES en Staphorst is onder leiding van scheidsrechter Colin Prooi geëindigd in een 0-4 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door H. ter Avest, waarmee Staphorst met 0-1 de leiding nam. Staphorst vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Luchtenberg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Staphorst, waarmee H. ter Avest zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Staphorst in de 90e minuut, nadat P. de Jonge de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Staphorst.

Wedstrijdstatistieken GOES - Staphorst
LIVE GOES - Staphorst 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GOES - Staphorst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Staphorst Doelpunt H. ter Avest Staphorst 0-1
31' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Luchtenberg Staphorst 0-2
58' Doelpunt Staphorst Doelpunt H. ter Avest Staphorst 0-3
90' Doelpunt Staphorst Doelpunt P. de Jonge Staphorst 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting GOES - Staphorst
Opstellingen GOES - Staphorst

Voorbeschouwing GOES - Staphorst

GOES en Staphorst spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Colin Prooi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GOES en Staphorst elkaar treffen in de KNVB Beker.