Nabeschouwing GVVV - TEC (0-3) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:00 uur

GVVV - TEC

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt GVVV het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - TEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - TEC (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en TEC is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 0-3 overwinning voor TEC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door S. Koç, waarmee TEC met 0-1 de leiding nam. TEC vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Koç op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van TEC, waarmee S. Koç zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesse Rozendal, waardoor TEC een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE GVVV - TEC 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - TEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt TEC Doelpunt S. Koç TEC 0-1
40' Doelpunt TEC Doelpunt S. Koç TEC 0-2
76' Doelpunt TEC Doelpunt S. Koç TEC 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - TEC
Opstellingen GVVV - TEC

Voorbeschouwing GVVV - TEC

GVVV en TEC spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GVVV en TEC elkaar treffen in de KNVB Beker.