Nabeschouwing HHC - OFC Oostzaan (0-3) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt HHC het woensdag 22 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OFC Oostzaan. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Boshoek in Hardenberg.

Via de HHC - OFC Oostzaan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HHC - OFC Oostzaan (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen HHC en OFC Oostzaan is onder leiding van scheidsrechter Daan Schaper geëindigd in een 0-3 overwinning voor OFC Oostzaan. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door , waarmee OFC Oostzaan met 0-1 de leiding nam. OFC Oostzaan vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van OFC Oostzaan, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daan Schaper, waardoor OFC Oostzaan een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE HHC - OFC Oostzaan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HHC - OFC Oostzaan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 0-1
45' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 0-2
76' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting HHC - OFC Oostzaan
Opstellingen HHC - OFC Oostzaan

Voorbeschouwing HHC - OFC Oostzaan

HHC en OFC Oostzaan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daan Schaper en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HHC en OFC Oostzaan elkaar treffen in de KNVB Beker.