Nabeschouwing HSV Hoek - ADO '20 (3-0) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt HSV Hoek het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen ADO '20. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Denoek in Hoek.

Via de HSV Hoek - ADO '20 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSV Hoek - ADO '20 (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen HSV Hoek en ADO '20 is onder leiding van scheidsrechter Roel de Cock geëindigd in een 3-0 overwinning voor HSV Hoek. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Impens, waarmee HSV Hoek met 1-0 de leiding nam. HSV Hoek vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Constansia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van HSV Hoek, waarmee R. Impens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roel de Cock, waardoor HSV Hoek een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken HSV Hoek - ADO '20
3
0
LIVE HSV Hoek - ADO '20 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSV Hoek - ADO '20 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt R. Impens HSV Hoek 1-0
46' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt J. Constansia HSV Hoek 2-0
77' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt R. Impens HSV Hoek 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting HSV Hoek - ADO '20
Opstellingen HSV Hoek - ADO '20

Voorbeschouwing HSV Hoek - ADO '20

HSV Hoek en ADO '20 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roel de Cock en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HSV Hoek en ADO '20 elkaar treffen in de KNVB Beker.