Nabeschouwing Katwijk - SC Heerenveen (0-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Katwijk het woensdag 26 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Krom in Katwijk.

Via de Katwijk - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Katwijk - SC Heerenveen (0-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Katwijk en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het SC Heerenveen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 117e minuut door S. Lammers, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Clay Ruperti af en was het SC Heerenveen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Katwijk - SC Heerenveen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Katwijk - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel Katwijk Wissel D. Schet voor S. Vreekamp Katwijk
69' Wissel SC Heerenveen Wissel Y. Kobayashi voor B. Rienstra SC Heerenveen
75' Wissel Katwijk Wissel J. Tesselaar voor J. Hilterman Katwijk
77' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Bruijn voor M. Rojas SC Heerenveen
78' Gele kaart Katwijk Gele kaart voor O. Hamdi Katwijk
80' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor J. Bruijn SC Heerenveen
99' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Hornkamp voor M. van Bergen SC Heerenveen
101' Gele kaart Katwijk Gele kaart voor J. Tesselaar Katwijk
105' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Amersfoort voor M. Vlap SC Heerenveen
108' Wissel Katwijk Wissel N. Aslanyan voor S. Sánchez Katwijk
117' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Lammers SC Heerenveen 0-1
119' Gele kaart Katwijk Gele kaart voor J. Jongman Katwijk
120' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor J. Hornkamp SC Heerenveen
120' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. Floranus SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Katwijk - SC Heerenveen
Opstellingen Katwijk - SC Heerenveen
De opstellingen van Katwijk en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.