Nabeschouwing Kozakken Boys - Almere City (2-1) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Kozakken Boys het dinsdag 30 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Almere City.

Via de Kozakken Boys - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Almere City (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. El Azzouti, waarmee Kozakken Boys met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 11 minuten was het A. El Azzouti die Kozakken Boys op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 93e minuut nadat A. El Azzouti namens Kozakken Boys de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. In de 90e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Kozakken Boys speler A. El Azzouti.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos bij een 2-1 eindstand in het voordeel van Kozakken Boys.

LIVE Kozakken Boys - Almere City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt A. El Azzouti Kozakken Boys 1-0
61' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor L. Bot Kozakken Boys
62' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor L. Bot Kozakken Boys
65' Wissel Almere City Wissel J. Hoefdraad voor N. Vossebelt Almere City
70' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor E. Soleri Almere City
73' Wissel Almere City Wissel M. Seck voor F. Hammouti Almere City
79' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor J. Rijsdijk Kozakken Boys
80' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Meijer Almere City 1-1
83' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor A. El Azzouti Kozakken Boys
86' Wissel Kozakken Boys Wissel I. van Eijma voor J. Agatowski Kozakken Boys
88' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor J. van Nuland Kozakken Boys
93' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt A. El Azzouti Kozakken Boys 2-1
90' Penalty Kozakken Boys Penalty A. El Azzouti Kozakken Boys 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Almere City
Opstellingen Kozakken Boys - Almere City
De opstellingen van Kozakken Boys en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.