Nabeschouwing Kozakken Boys - ONS Sneek (3-1) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Kozakken Boys het dinsdag 25 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ONS Sneek. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - ONS Sneek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - ONS Sneek (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en ONS Sneek is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kozakken Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Vicento. ONS Sneek kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. de Boer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 19e minuut zette G. Stout zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kozakken Boys de leiding in de wedstrijd nam.

Na 28 minuten werd de voorsprong voor Kozakken Boys vergroot nadat A. El Azzouti de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Kozakken Boys.

LIVE Kozakken Boys - ONS Sneek 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - ONS Sneek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt C. Vicento Kozakken Boys 1-0
11' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt A. de Boer ONS Sneek 1-1
13' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor J. van Nuland Kozakken Boys
19' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt G. Stout Kozakken Boys 2-1
28' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt A. El Azzouti Kozakken Boys 3-1
46' Wissel ONS Sneek Wissel C. Gonzales voor Y. Ramos ONS Sneek
47' Wissel ONS Sneek Wissel S. Fatima voor T. Landman ONS Sneek
67' Wissel Kozakken Boys Wissel S. Heesakkers voor M. van Huijgevoort Kozakken Boys
72' Wissel ONS Sneek Wissel J. Dommerholt voor G. Prijor ONS Sneek
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - ONS Sneek
Opstellingen Kozakken Boys - ONS Sneek
De opstellingen van Kozakken Boys en ONS Sneek zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.