Nabeschouwing Quick '20 - DVS '33 (2-6) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Quick '20 het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen DVS '33. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vondersweijde in Oldenzaal.

Via de Quick '20 - DVS '33 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Quick '20 - DVS '33 (2-6)

Het KNVB Beker duel tussen Quick '20 en DVS '33 is onder leiding van scheidsrechter Erik ter Brake geëindigd in een 2-6 overwinning voor DVS '33. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. van Warven, waarmee DVS '33 met 0-1 de leiding nam. DVS '33 vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Roemeon op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Quick '20 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Kemna.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor DVS '33 vergroot nadat B. Roemeon de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 68e minuut nadat B. Powel namens DVS '33 de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 76e minuut was het O. Öztürk van DVS '33 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van DVS '33 viel in de 80e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van O. Öztürk. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Quick '20. Het was J. van Breemen-Schneider die in de 88e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik ter Brake bij een 2-6 eindstand in het voordeel van DVS '33.

Wedstrijdstatistieken Quick '20 - DVS '33
2
6
LIVE Quick '20 - DVS '33 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Quick '20 - DVS '33 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt DVS '33 Doelpunt D. van Warven DVS '33 0-1
33' Doelpunt DVS '33 Doelpunt B. Roemeon DVS '33 0-2
47' Doelpunt Quick '20 Doelpunt J. Kemna Quick '20 1-2
56' Doelpunt DVS '33 Doelpunt B. Roemeon DVS '33 1-3
68' Doelpunt DVS '33 Doelpunt B. Powel DVS '33 1-4
76' Doelpunt DVS '33 Doelpunt O. Öztürk DVS '33 1-5
80' Doelpunt DVS '33 Doelpunt O. Öztürk DVS '33 1-6
88' Doelpunt Quick '20 Doelpunt J. van Breemen-Schneider Quick '20 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Quick '20 - DVS '33
Opstellingen Quick '20 - DVS '33

Voorbeschouwing Quick '20 - DVS '33

Quick '20 en DVS '33 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik ter Brake en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Quick '20 en DVS '33 elkaar treffen in de KNVB Beker.