Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs (3-1) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Rijnsburgse Boys het zaterdag 18 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ajax Amateurs. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en Ajax Amateurs is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rijnsburgse Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Tillema. Ajax Amateurs kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Spruijt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette M. Hudepohl zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rijnsburgse Boys de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Rijnsburgse Boys vergroot nadat J. Tillema de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rijnsburgse Boys.

Wedstrijdstatistieken Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs
3
1
LIVE Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Tillema Rijnsburgse Boys 1-0
28' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt J. Spruijt Ajax Amateurs 1-1
58' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. Hudepohl Rijnsburgse Boys 2-1
85' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Tillema Rijnsburgse Boys 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs
Opstellingen Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - Ajax Amateurs

Rijnsburgse Boys en Ajax Amateurs spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rijnsburgse Boys en Ajax Amateurs elkaar treffen in de KNVB Beker.