Nabeschouwing Scheveningen - SC Cambuur (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Scheveningen het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Houtrust in Den Haag.

Via de Scheveningen - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scheveningen - SC Cambuur (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Scheveningen en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 2-3 overwinning voor SC Cambuur. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het SC Cambuur dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Cigaņiks, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. Scheveningen kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Donald, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette J. Donald zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Scheveningen de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen N. Robertha in de 86e minuut de 2-2 maakte namens SC Cambuur. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 97e minuut moest Scheveningen verder met een man minder, nadat K. Gomez-Nieto een tweede gele kaart kreeg. Laat in de wedstrijd was het vervolgens SC Cambuur dat via S. van Wermeskerken nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 105e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn. Na 107 minuten kon L. Schwiebbe van Scheveningen vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Rob Dieperink af en was het SC Cambuur die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Scheveningen - SC Cambuur 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scheveningen - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt A. Cigaņiks SC Cambuur 0-1
31' Doelpunt Scheveningen Doelpunt J. Donald Scheveningen 1-1
44' Wissel Scheveningen Wissel E. Gula voor S. El Moussaoui Scheveningen
49' Doelpunt Scheveningen Doelpunt J. Donald Scheveningen 2-1
56' Wissel SC Cambuur Wissel S. van Wermeskerken voor J. van Deelen SC Cambuur
70' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor R. Maulun SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel T. Conraad voor J. Mathieu SC Cambuur
77' Wissel Scheveningen Wissel M. de Niet voor J. Donald Scheveningen
79' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Cigaņiks SC Cambuur
86' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Robertha SC Cambuur 2-2
89' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor J. de Jong Scheveningen
90' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor K. Gomez-Nieto Scheveningen
90' Wissel Scheveningen Wissel N. Haddadi voor B. Rog Scheveningen
90' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor N. Haddadi Scheveningen
97' Tweede gele kaart Scheveningen Tweede gele kaart voor K. Gomez-Nieto Scheveningen
105' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van Wermeskerken SC Cambuur 2-3
106' Wissel SC Cambuur Wissel J. Calor voor N. Robertha SC Cambuur
107' Tweede gele kaart Scheveningen Tweede gele kaart voor L. Schwiebbe Scheveningen
Video hoogtepunten en samenvatting Scheveningen - SC Cambuur
Opstellingen Scheveningen - SC Cambuur
De opstellingen van Scheveningen en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.