Nabeschouwing SteDoCo - RKSV Cluzona (1-0) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt SteDoCo het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen RKSV Cluzona. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark SteDoCo in Hoornaar.

Via de SteDoCo - RKSV Cluzona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SteDoCo - RKSV Cluzona (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen SteDoCo en RKSV Cluzona is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 1-0 overwinning voor SteDoCo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door J. Schröder, waarmee SteDoCo met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SteDoCo uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken SteDoCo - RKSV Cluzona
1
0
LIVE SteDoCo - RKSV Cluzona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SteDoCo - RKSV Cluzona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Doelpunt SteDoCo Doelpunt J. Schröder SteDoCo 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting SteDoCo - RKSV Cluzona
Opstellingen SteDoCo - RKSV Cluzona

Voorbeschouwing SteDoCo - RKSV Cluzona

SteDoCo en RKSV Cluzona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SteDoCo en RKSV Cluzona elkaar treffen in de KNVB Beker.