Nabeschouwing DVS '33 - Noordwijk (2-2) (4-2 na strafschoppen) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt DVS '33 het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Noordwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid DVS '33 in Ermelo.

Via de DVS '33 - Noordwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DVS '33 - Noordwijk (2-2) (4-2 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen DVS '33 en Noordwijk is geëindigd in een overwinning voor DVS '33. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek DVS '33 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Kruisheer, waarmee DVS '33 met 1-0 de leiding nam. DVS '33 vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Vloedgraven op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Noordwijk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Bouwman.

Na 74 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Wendt de 2-2 maakte voor Noordwijk.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van DVS '33, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE DVS '33 - Noordwijk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DVS '33 - Noordwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Noordwijk Gele kaart voor T. Reynaers Noordwijk
21' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor N. van Hilten DVS '33
25' Doelpunt DVS '33 Doelpunt A. Kruisheer DVS '33 1-0
46' Doelpunt DVS '33 Doelpunt C. Vloedgraven DVS '33 2-0
52' Doelpunt Noordwijk Doelpunt T. Bouwman Noordwijk 2-1
56' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor M. Valstar DVS '33
74' Doelpunt Noordwijk Doelpunt E. Wendt Noordwijk 2-2
104' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor L. Dekker DVS '33
Video hoogtepunten en samenvatting DVS '33 - Noordwijk
Opstellingen DVS '33 - Noordwijk
De opstellingen van DVS '33 en Noordwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.