Nabeschouwing FC Volendam - FC Emmen (0-3) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt FC Volendam het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Emmen (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC Volendam en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door R. Mendes, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Assehnoun op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Mendes van FC Emmen die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeroen Manschot, waardoor FC Emmen een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FC Volendam - FC Emmen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor J. van Kaam FC Emmen
46' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor B. Deul FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor R. Muhren FC Volendam
53' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes FC Emmen 0-1
63' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor M. Kaars FC Volendam
63' Wissel FC Volendam Wissel J. Antonioli voor S. Ben Sallam FC Volendam
76' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor D. James FC Volendam
79' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Assehnoun FC Emmen 0-2
87' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Mendes FC Emmen
89' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van J. Vlak FC Emmen 0-3
90' Wissel FC Emmen Wissel K. Slor voor R. Mendes FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Emmen
Opstellingen FC Volendam - FC Emmen

Voorbeschouwing FC Volendam - FC Emmen

FC Volendam en FC Emmen spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Volendam en FC Emmen elkaar treffen in de KNVB Beker.