Nabeschouwing GVVV - VVOG (3-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt GVVV het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVOG. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - VVOG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - VVOG (3-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en VVOG is geëindigd in een 3-1 overwinning voor GVVV. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het GVVV dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. GVVV kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Bitter. VVOG kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Dijkhof, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 96e minuut zette L. ten Teije zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee GVVV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 108 minuten werd de voorsprong voor GVVV vergroot nadat M. van de Haar de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het GVVV die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE GVVV - VVOG 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - VVOG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt GVVV Doelpunt J. Bitter GVVV 1-0
18' Doelpunt VVOG Doelpunt M. Dijkhof VVOG 1-1
35' Gele kaart GVVV Gele kaart voor T. Oostinjen GVVV
96' Doelpunt GVVV Doelpunt L. ten Teije GVVV 2-1
108' Doelpunt GVVV Doelpunt M. van de Haar GVVV 3-1