Nabeschouwing HHC - Capelle (0-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt HHC het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Capelle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Boshoek in Hardenberg.

Via de HHC - Capelle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HHC - Capelle (0-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen HHC en Capelle is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Capelle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Capelle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door M. Slabbekoorn, waarmee Capelle met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Capelle opnieuw te scoren. In de 109e minuut was het O. van der Sande die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Capelle.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Capelle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken HHC - Capelle
LIVE HHC - Capelle 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HHC - Capelle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

62' Gele kaart HHC Gele kaart voor J. Drost HHC
63' Gele kaart Capelle Gele kaart voor E. Jansen Capelle
63' Wissel HHC Wissel S. Kaptein voor J. Drost HHC
63' Wissel HHC Wissel J. Mannes voor D. Bouws HHC
69' Wissel Capelle Wissel J. Goncalves voor E. Jansen Capelle
72' Wissel HHC Wissel K. Görtz voor A. Manuhutu HHC
80' Gele kaart Capelle Gele kaart voor R. de Bos Capelle
94' Gele kaart HHC Gele kaart voor S. Fatima HHC
94' Wissel Capelle Wissel M. van der Made voor M. Slabbekoorn Capelle
95' Doelpunt Capelle Doelpunt M. Slabbekoorn Capelle 0-1
96' Wissel Capelle Wissel J. Pollemans voor R. de Bos Capelle
98' Wissel HHC Wissel M. Hardijk voor T. Reinders HHC
98' Wissel HHC Wissel J. Hellegers voor G. Kobussen HHC
102' Gele kaart Capelle Gele kaart voor L. Bosscha Capelle
104' Wissel Capelle Wissel V. Knol voor L. Bosscha Capelle
109' Doelpunt Capelle Doelpunt O. van der Sande Capelle 0-2