Nabeschouwing IJsselmeervogels - Sportlust '46 (3-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt IJsselmeervogels het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sportlust '46. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de IJsselmeervogels - Sportlust '46 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsselmeervogels - Sportlust '46 (3-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen IJsselmeervogels en Sportlust '46 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor IJsselmeervogels. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het IJsselmeervogels dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door K. Tadmine, waarmee IJsselmeervogels met 1-0 de leiding nam. Sportlust '46 kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Verhagen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 93e minuut zette R. Poepon zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee IJsselmeervogels de leiding in de wedstrijd nam.

Na 107 minuten werd de voorsprong voor IJsselmeervogels vergroot nadat Y. Tekfaoui de 3-1 wist te scoren. In de 110e minuut moest IJsselmeervogels verder met een man minder, nadat M. Ramdas een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het IJsselmeervogels die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken IJsselmeervogels - Sportlust '46
3
1
LIVE IJsselmeervogels - Sportlust '46 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsselmeervogels - Sportlust '46 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Sportlust '46 Gele kaart voor T. Heideman Sportlust '46
42' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt K. Tadmine IJsselmeervogels 1-0
46' Wissel Sportlust '46 Wissel M. van der Weijden voor J. van Lunteren Sportlust '46
46' Wissel Sportlust '46 Wissel M. van der Veer voor W. Meiring Sportlust '46
55' Wissel IJsselmeervogels Wissel A. Haian voor P. van Arnhem IJsselmeervogels
55' Wissel IJsselmeervogels Wissel C. Ibrahim voor K. Tadmine IJsselmeervogels
60' Gele kaart Sportlust '46 Gele kaart voor M. van der Weijden Sportlust '46
63' Wissel Sportlust '46 Wissel Z. Issarti voor D. van Warven Sportlust '46
68' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt N. Verhagen Sportlust '46 1-1
68' Wissel IJsselmeervogels Wissel P. Langedijk voor S. Sánchez IJsselmeervogels
68' Wissel IJsselmeervogels Wissel M. van Leijenhorst voor K. Heerings IJsselmeervogels
75' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor M. van de Laar IJsselmeervogels
75' Wissel IJsselmeervogels Wissel J. Buitenhuis voor D. van Son IJsselmeervogels
77' Wissel Sportlust '46 Wissel A. Sieders voor F. Mulder Sportlust '46
86' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor M. Ramdas IJsselmeervogels
89' Wissel Sportlust '46 Wissel M. Berkvens voor Q. Arends Sportlust '46
93' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt R. Poepon IJsselmeervogels 2-1
107' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt Y. Tekfaoui IJsselmeervogels 3-1
110' Tweede gele kaart IJsselmeervogels Tweede gele kaart voor M. Ramdas IJsselmeervogels
113' Gele kaart Sportlust '46 Gele kaart voor N. Verhagen Sportlust '46
116' Wissel Sportlust '46 Wissel R. Wils voor B. van Zoest Sportlust '46
Video hoogtepunten en samenvatting IJsselmeervogels - Sportlust '46
Opstellingen IJsselmeervogels - Sportlust '46
De opstellingen van IJsselmeervogels en Sportlust '46 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Sportlust '46

IJsselmeervogels en Sportlust '46 spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat IJsselmeervogels en Sportlust '46 elkaar treffen in de KNVB Beker.