In de KNVB Beker neemt Spakenburg het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - UNA (5-2)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en UNA is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door F. van der Linden, waarmee Spakenburg met 1-0 de leiding nam. UNA kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Koc, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette R. Eindhoven zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spakenburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Spakenburg vergroot nadat H. van Lopik de 3-1 wist te scoren. In de 71e minuut kwam UNA weer dichterbij, nadat S. Koc de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 74e minuut was het F. Schilder van Spakenburg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Spakenburg mocht L. van Zundert in de 81e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Spakenburg.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - UNA
Goals
5
2
LIVE Spakenburg - UNA 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Spakenburg Doelpunt F. van der Linden Spakenburg 1-0
40' Doelpunt UNA Doelpunt S. Koc UNA 1-1
41' Doelpunt Spakenburg Doelpunt R. Eindhoven Spakenburg 2-1
58' Doelpunt Spakenburg Doelpunt H. van Lopik Spakenburg 3-1
71' Doelpunt UNA Doelpunt S. Koc UNA 3-2
74' Doelpunt Spakenburg Doelpunt F. Schilder Spakenburg 4-2
81' Penalty Spakenburg Penalty L. van Zundert Spakenburg 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - UNA
Opstellingen Spakenburg - UNA

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spakenburg - UNA

Spakenburg en UNA spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Spakenburg en UNA in de KNVB Beker vond plaats op 24 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor UNA. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is UNA favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spakenburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spakenburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spakenburg 0
Winst UNA 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spakenburg - UNA Opstelling Spakenburg Opstelling UNA Live Spakenburg - UNA Live Spakenburg - UNA kijken Spakenburg - UNA kijken Live Spakenburg - UNA stream Spakenburg - UNA Fox Sports Nabeschouwing Spakenburg - UNA Uitslag Spakenburg - UNA Statistieken Spakenburg - UNA KNVB Beker 2021/2022 Spakenburg - UNA wedden Spakenburg - UNA gokken Spakenburg - UNA Unibet