In de KNVB Beker neemt Staphorst het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dongen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - Dongen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - Dongen (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en Dongen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Reuvers, waarmee Staphorst met 1-0 de leiding nam. Staphorst vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Reuvers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Dongen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. van Bree.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Staphorst vergroot nadat M. Reuvers de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Staphorst.

Wedstrijdstatistieken Staphorst - Dongen
Goals
3
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
56
56
Gevaarlijke aanvallen
31
33
Corners
6
4
Wissels
3
4
LIVE Staphorst - Dongen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - Dongen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Reuvers Staphorst 1-0
64' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Reuvers Staphorst 2-0
75' Doelpunt Dongen Doelpunt M. van Bree Dongen 2-1
89' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Reuvers Staphorst 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - Dongen
Opstellingen Staphorst - Dongen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Staphorst - Dongen

Staphorst en Dongen spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Staphorst en Dongen elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Staphorst 0
Winst Dongen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Staphorst - Dongen Opstelling Staphorst Opstelling Dongen Live Staphorst - Dongen Live Staphorst - Dongen kijken Staphorst - Dongen kijken Live Staphorst - Dongen stream Staphorst - Dongen Fox Sports Nabeschouwing Staphorst - Dongen Uitslag Staphorst - Dongen Statistieken Staphorst - Dongen KNVB Beker 2021/2022 Staphorst - Dongen wedden Staphorst - Dongen gokken Staphorst - Dongen Unibet