Nabeschouwing USV Hercules - ACV (1-1) (3-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt USV Hercules het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ACV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Voordorp in Utrecht.

Via de USV Hercules - ACV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing USV Hercules - ACV (1-1) (3-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen USV Hercules en ACV is geëindigd in een overwinning voor ACV. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek ACV het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door B. van Gorkom, waarmee USV Hercules met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Lange tijd leek het erop dat ACV het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk P. Huser die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van ACV, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken USV Hercules - ACV
1
1
LIVE USV Hercules - ACV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd USV Hercules - ACV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt USV Hercules Doelpunt B. van Gorkom USV Hercules 1-0
16' Gele kaart ACV Gele kaart voor T. Faraouni ACV
41' Wissel ACV Wissel D. Scholtens voor S. Strijker ACV
61' Wissel ACV Wissel P. Huser voor G. Jasper ACV
61' Wissel ACV Wissel M. Jagt voor T. Faraouni ACV
67' Gele kaart ACV Gele kaart voor N. Wielink ACV
67' Gele kaart ACV Gele kaart voor L. Prljic ACV
67' Wissel USV Hercules Wissel T. Pieters voor R. Benschop USV Hercules
80' Wissel USV Hercules Wissel V. Muis voor O. Lahri USV Hercules
80' Wissel ACV Wissel R. Timmermans voor N. Grevink ACV
80' Wissel ACV Wissel N. Westebring voor K. Steg ACV
80' Wissel USV Hercules Wissel A. el Bouzidi voor D. Homoet USV Hercules
80' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor N. Bijl USV Hercules
83' Gele kaart ACV Gele kaart voor N. Westebring ACV
87' Wissel USV Hercules Wissel M. Zwart voor L. Vermeulen USV Hercules
87' Wissel USV Hercules Wissel V. Tel voor T. Fonfille USV Hercules
93' Doelpunt ACV Doelpunt P. Huser ACV 1-1
100' Wissel USV Hercules Wissel O. el Ghazouani voor B. van Gorkom USV Hercules
105' Gele kaart ACV Gele kaart voor E. Spijodic ACV
109' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor N. Hoogveld USV Hercules
120' Gele kaart ACV Gele kaart voor J. van Dijken ACV
Video hoogtepunten en samenvatting USV Hercules - ACV
Opstellingen USV Hercules - ACV
De opstellingen van USV Hercules en ACV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing USV Hercules - ACV

USV Hercules en ACV spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen USV Hercules en ACV in de KNVB Beker vond plaats op 19 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor USV Hercules. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is USV Hercules favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl ACV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.