Nabeschouwing Dongen - VVV Venlo (1-2) || KNVB Beker 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Dongen het donderdag 20 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Biezen in Dongen.

Via de Dongen - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dongen - VVV Venlo (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Dongen en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-2 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door T. Avontuur, waarmee Dongen met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Verheijen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette S. Braken zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor VVV Venlo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dongen - VVV Venlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dongen - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Dongen Doelpunt T. Avontuur Dongen 1-0
45' Gele kaart Dongen Gele kaart voor T. Avontuur Dongen
46' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor R. Sedlacek VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor K. Kristinsson VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Janssen voor S. Dirks VVV-Venlo
58' Wissel Dongen Wissel S. Bastmeijer voor R. Siemerink Dongen
61' Wissel VVV-Venlo Wissel N. Venema voor L. Smans VVV-Venlo
68' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Verheijen voor C. Johansson VVV-Venlo
74' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Verheijen met assist van N. Venema VVV-Venlo 1-1
75' Wissel Dongen Wissel G. Bombarda voor G. Clemens Dongen
84' Wissel Dongen Wissel R. Talboom voor A. Sesay Dongen
90' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Braken met assist van R. Ketting VVV-Venlo 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dongen - VVV Venlo
Opstellingen Dongen - VVV Venlo

Voorbeschouwing Dongen - VVV Venlo

Dongen en VVV Venlo spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dongen en VVV Venlo elkaar treffen in de KNVB Beker.