Nabeschouwing OSS '20 - Excelsior 31 (1-2) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt OSS '20 het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior 31. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Rusheuvel in Oss.

Via de OSS '20 - Excelsior 31 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OSS '20 - Excelsior 31 (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen OSS '20 en Excelsior 31 is onder leiding van scheidsrechter Niels Boel geëindigd in een 1-2 overwinning voor Excelsior 31. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Excelsior '31 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Engelen. Helaas voor Excelsior '31 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Excelsior '31 dat via G. Werkhoven dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Niels Boel. K. van der Vorst dacht na 36 minuten te scoren voor OSS '20, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 56e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via G. Werkhoven waardoor Excelsior '31 op een 0-1 voorsprong kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte R. Hemmink de voorsprong door in de 72e minuut de 0-2 te scoren voor Excelsior '31. In de 90e minuut nam OSS '20 de leiding na een doelpunt van T. de Groot.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Niels Boel, waardoor Excelsior 31 een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE OSS '20 - Excelsior 31 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OSS '20 - Excelsior 31 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt J. Engelen Excelsior '31
34' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt G. Werkhoven Excelsior '31
36' Doelpunt OSS '20 Doelpunt K. van der Vorst met assist van B. Zonnenberg OSS '20
41' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor R. Hemmink Excelsior '31
56' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt G. Werkhoven Excelsior '31 0-1
59' Wissel OSS '20 Wissel H. van Dijk voor J. Abbel OSS '20
59' Wissel OSS '20 Wissel J. van Erp voor R. van Sonsbeek OSS '20
66' Wissel Excelsior '31 Wissel H. Ezafzafi voor N. Leemhuis Excelsior '31
71' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor S. Kaptein Excelsior '31
72' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt R. Hemmink Excelsior '31 0-2
78' Wissel Excelsior '31 Wissel L. van Beek voor G. Werkhoven Excelsior '31
78' Wissel Excelsior '31 Wissel S. Seppenwoolde voor R. Hemmink Excelsior '31
83' Wissel OSS '20 Wissel T. de Groot voor J. Peltzer OSS '20
83' Wissel Excelsior '31 Wissel D. Paais voor D. Reinders Excelsior '31
85' Gele kaart OSS '20 Gele kaart voor K. Bùi OSS '20
90' Doelpunt OSS '20 Doelpunt T. de Groot OSS '20 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting OSS '20 - Excelsior 31
Opstellingen OSS '20 - Excelsior 31

Voorbeschouwing OSS '20 - Excelsior 31

OSS '20 en Excelsior 31 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niels Boel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OSS '20 en Excelsior 31 elkaar treffen in de KNVB Beker.