Nabeschouwing ADO Den Haag - Sparta Rotterdam (2-0) || KNVB Beker 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt ADO Den Haag het woensdag 20 december 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Sparta Rotterdam (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 2-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ADO Den Haag kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Daryl van Mieghem. Laat in de wedstrijd wist ADO Den Haag opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Joel Ideho die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor ADO Den Haag.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - Sparta Rotterdam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Daryl van Mieghem ADO Den Haag 1-0
38' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Tijs Velthuis Sparta Rotterdam
40' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Django Warmerdam Sparta Rotterdam
42' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Sacha Komljenovic ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel Joel Ideho voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel Silvinho Esajas voor Gylermo Siereveld ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel Henri Koudossou voor Bart van Hintum ADO Den Haag
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Rayvien Rosario voor Sergi Rosanas Sparta Rotterdam
62' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Arno Verschueren Sparta Rotterdam
63' Wissel ADO Den Haag Wissel Maikey Houwaart voor J. van der Sande ADO Den Haag
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Metinho voor Jonathan de Guzmán Sparta Rotterdam
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Jesse Bal voor Django Warmerdam Sparta Rotterdam
76' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Dean Zandbergen voor Camiel Neghli Sparta Rotterdam
86' Wissel ADO Den Haag Wissel Calvin Gustina voor Finn de Bruin ADO Den Haag
88' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Joel Ideho ADO Den Haag 2-0
92' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Rayvien Rosario Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Sparta Rotterdam
Opstellingen ADO Den Haag - Sparta Rotterdam
De opstellingen van ADO Den Haag en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.