Nabeschouwing De Treffers - UNA (4-0) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:15 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt De Treffers het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:15 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid in Groesbeek.

Via de De Treffers - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - UNA (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en UNA is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 4-0 overwinning voor De Treffers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Willem den Dekker, waarmee De Treffers met 1-0 de leiding nam. De Treffers vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jordy Thomassen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van De Treffers, waarmee Gavin Vlijter zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 71e minuut werd Jeroen van Schoonhoven van UNA met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor UNA het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam De Treffers geen gas terug, waardoor in de 89e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Torino Hunte.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor De Treffers.

LIVE De Treffers - UNA 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart UNA Gele kaart voor Nick Tielemans UNA
25' Doelpunt De Treffers Doelpunt Willem den Dekker met assist van Gavin Vlijter De Treffers 1-0
44' Doelpunt De Treffers Doelpunt Jordy Thomassen De Treffers 2-0
44' Gele kaart UNA Gele kaart voor Brian Boogers UNA
44' Gele kaart UNA Gele kaart voor Sten Senders UNA
46' Wissel De Treffers Wissel Yassin Hamdi voor Youri Loen De Treffers
46' Wissel De Treffers Wissel Ruben van Strien voor Azzedine Dkidak De Treffers
54' Gele kaart UNA Gele kaart voor Thomas Horsten UNA
57' Doelpunt De Treffers Doelpunt Gavin Vlijter met assist van Yassin Hamdi De Treffers 3-0
61' Wissel De Treffers Wissel Tim Waterink voor Oussama Bouyaghlafen De Treffers
67' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor Willem den Dekker De Treffers
69' Wissel UNA Wissel Noah Nguyen voor Max van den Akker UNA
69' Wissel UNA Wissel Rendo Renshoff voor Bassou Boulghalgh UNA
69' Wissel UNA Wissel Jeroen van Schoonhoven voor Nick Tielemans UNA
71' Rode kaart UNA Rode kaart voor Jeroen van Schoonhoven UNA
75' Wissel De Treffers Wissel Torino Hunte voor Jordy Thomassen De Treffers
76' Wissel UNA Wissel Sil Peters voor Rhoan Boudewijns UNA
77' Wissel De Treffers Wissel Coen Maertzdorf voor Ricardo Ippel De Treffers
87' Wissel UNA Wissel Jesse van den Braken voor Juul Respen UNA
89' Doelpunt De Treffers Doelpunt Torino Hunte met assist van Gavin Vlijter De Treffers 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting De Treffers - UNA
Opstellingen De Treffers - UNA
De opstellingen van De Treffers en UNA zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing De Treffers - UNA

De Treffers en UNA spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat De Treffers en UNA elkaar treffen in de KNVB Beker.