Nabeschouwing FC Dordrecht - SC Cambuur (0-3) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 19 december 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt FC Dordrecht het dinsdag 19 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - SC Cambuur (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC Dordrecht en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-3 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Remco Balk, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roberts Uldrikis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee Daniel van Kaam zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor SC Cambuur een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FC Dordrecht - SC Cambuur 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Sekou Sylla SC Cambuur
17' Wissel FC Dordrecht Wissel John Hilton voor Elso Brito FC Dordrecht
24' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Remco Balk met assist van Fedde De Jong SC Cambuur 0-1
58' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Roberts Uldrikis met assist van Remco Balk SC Cambuur 0-2
59' Wissel SC Cambuur Wissel Michael Breij voor Fedde De Jong SC Cambuur
67' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Shiloh ’t Zand FC Dordrecht
71' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Jeremy Van Mullem SC Cambuur
72' Wissel FC Dordrecht Wissel Joey de Bie voor Jari Schuurman FC Dordrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel Adrian Segecic voor Oluwakorede Osundina FC Dordrecht
79' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Daniel van Kaam met assist van Remco Balk SC Cambuur 0-3
82' Wissel SC Cambuur Wissel Marcel Schaapman voor Remco Balk SC Cambuur
89' Wissel SC Cambuur Wissel Toni Jonker voor Leon Bergsma SC Cambuur
89' Wissel SC Cambuur Wissel Thomas Poll voor Sekou Sylla SC Cambuur
90' Wissel SC Cambuur Wissel Yorem van der Veen voor Milan Smit SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - SC Cambuur
Opstellingen FC Dordrecht - SC Cambuur
De opstellingen van FC Dordrecht en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.