Nabeschouwing FC Eindhoven - Fortuna Sittard (0-2) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 19 december 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt FC Eindhoven het dinsdag 19 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Fortuna Sittard (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Eindhoven en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Tijjani Noslin, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Fortuna Sittard vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kaj Sierhuis op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard.

LIVE FC Eindhoven - Fortuna Sittard 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt Tijjani Noslin met assist van Ivo Pinto Fortuna Sittard 0-1
49' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt Kaj Sierhuis met assist van Tijjani Noslin Fortuna Sittard 0-2
57' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Iñigo Córdoba Fortuna Sittard
57' Wissel FC Eindhoven Wissel Joey Sleegers voor David Garden FC Eindhoven
58' Wissel FC Eindhoven Wissel Collin Seedorf voor Luuk Wouters FC Eindhoven
69' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Collin Seedorf FC Eindhoven
70' Wissel Fortuna Sittard Wissel Oguzhan Özyakup voor Alen Halilovic Fortuna Sittard
71' Wissel FC Eindhoven Wissel August Priske voor Farouq Limouri FC Eindhoven
83' Wissel Fortuna Sittard Wissel Deroy Duarte voor Loreintz Rosier Fortuna Sittard
84' Wissel Fortuna Sittard Wissel Mouhamed Belkheir voor Kaj Sierhuis Fortuna Sittard
84' Wissel Fortuna Sittard Wissel Ragnar Oratmangoen voor Iñigo Córdoba Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Fortuna Sittard
Opstellingen FC Eindhoven - Fortuna Sittard
De opstellingen van FC Eindhoven en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.