Nabeschouwing Lisse - FC Dordrecht (1-3) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Lisse het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Lisse - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisse - FC Dordrecht (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen Lisse en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Rene Kriwak, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Dordrecht.

LIVE Lisse - FC Dordrecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisse - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak FC Dordrecht 0-1
33' Gele kaart Lisse Gele kaart voor Dyllandro Panka Lisse
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Shiloh ’t Zand voor Rocco Robert Shein FC Dordrecht
57' Wissel Lisse Wissel Remi van Ekeris voor Wout Heemskerk Lisse
65' Wissel FC Dordrecht Wissel Elso Brito voor John Hilton FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel Abdallah Aberkane voor Ilias Bronkhorst FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel Tim Receveur voor Adrian Segecic FC Dordrecht
76' Wissel Lisse Wissel Allon Koene voor Dyllandro Panka Lisse
76' Wissel Lisse Wissel Maxim van der Meer voor Justin van der Putten Lisse
80' Gele kaart Lisse Gele kaart voor Allon Koene Lisse
80' Gele kaart Lisse Gele kaart voor Abdallah Aberkane Lisse
85' Gele kaart Lisse Gele kaart voor Rowdy van der Putten Lisse
88' Wissel Lisse Wissel Bjön Mussche voor Tim Brinkman Lisse
100' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak met assist van Mathis Suray FC Dordrecht 1-3
96' Doelpunt Lisse Doelpunt Remi van Ekeris Lisse 1-2
93' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Rene Kriwak met assist van Oluwakorede Osundina FC Dordrecht 0-2
95' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Abdallah Aberkane FC Dordrecht
90' Wissel FC Dordrecht Wissel Oluwakorede Osundina voor Ilias Sebaoui FC Dordrecht
99' Gele kaart Lisse Gele kaart voor Remi van Ekeris Lisse
99' Gele kaart Lisse Gele kaart voor Bjön Mussche Lisse
Video hoogtepunten en samenvatting Lisse - FC Dordrecht
Opstellingen Lisse - FC Dordrecht
De opstellingen van Lisse en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lisse - FC Dordrecht

Lisse en FC Dordrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lisse en FC Dordrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.