Nabeschouwing NEC - ADO Den Haag (3-0) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt NEC het dinsdag 6 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - ADO Den Haag (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen NEC en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 3-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NEC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Koki Ogawa. NEC vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dirk Proper op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee Tjaronn Chery zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pol van Boekel, waardoor NEC een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE NEC - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt NEC Doelpunt Koki Ogawa met assist van Tjaronn Chery NEC 1-0
38' Gele kaart NEC Gele kaart voor Sontje Hansen NEC
59' Wissel NEC Wissel Rober González voor Mees Hoedemakers NEC
59' Wissel NEC Wissel Sylla Sow voor Koki Ogawa NEC
61' Wissel ADO Den Haag Wissel Alex Schalk voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
61' Doelpunt NEC Doelpunt Dirk Proper met assist van Bart van Rooij NEC 2-0
61' Wissel ADO Den Haag Wissel Joel Ideho voor Henri Koudossou ADO Den Haag
67' Doelpunt NEC Doelpunt Tjaronn Chery met assist van Sylla Sow NEC 3-0
71' Wissel NEC Wissel Yvandro Borges Sanches voor Sontje Hansen NEC
74' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Justin Che ADO Den Haag
75' Wissel ADO Den Haag Wissel Jerry van Ewijk voor Henk Veerman ADO Den Haag
75' Wissel ADO Den Haag Wissel Lasse Vigen Christensen voor Justin Che ADO Den Haag
77' Wissel NEC Wissel Mathias Ross voor Philippe Sandler  NEC
77' Wissel ADO Den Haag Wissel Amir Absalem voor Bart van Hintum ADO Den Haag
77' Wissel NEC Wissel Lars Olden Larsen voor Tjaronn Chery NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - ADO Den Haag
Opstellingen NEC - ADO Den Haag
De opstellingen van NEC en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.