Nabeschouwing Spakenburg - Helmond Sport (3-1) || KNVB Beker 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2023/2024 neemt Spakenburg het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - Helmond Sport (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een 3-1 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Peter van Ooijen, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. Spakenburg kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Floris van der Linden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Ahmed El Azzouti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spakenburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Spakenburg vergroot nadat Sam van Huffel de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Spakenburg.

LIVE Spakenburg - Helmond Sport 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Peter van Ooijen met assist van Mohamed Mallahi Helmond Sport 0-1
14' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Giannis-Fivos Botos Helmond Sport
14' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor Floris van der Linden Spakenburg
14' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Peter van Ooijen Helmond Sport
15' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor Chris de Graaf Spakenburg
31' Doelpunt Spakenburg Doelpunt Floris van der Linden met assist van Koos Werkman Spakenburg 1-1
46' Wissel Helmond Sport Wissel Hakon Lorentzen voor Anthony van den Hurk Helmond Sport
46' Wissel Helmond Sport Wissel Lucas Vankerkhoven voor Giannis-Fivos Botos Helmond Sport
57' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Lucas Vankerkhoven Helmond Sport
71' Wissel Spakenburg Wissel Bo van Essen voor Ferebory Kourouma Spakenburg
73' Wissel Helmond Sport Wissel Pius Krätschmer voor Enrik Ostrc Helmond Sport
73' Wissel Helmond Sport Wissel Elmo Lieftink voor Flor Van den Eynden Helmond Sport
80' Wissel Spakenburg Wissel Tom Noordhoff voor Mark Veenhoven Spakenburg
80' Wissel Spakenburg Wissel Wimilio Vink voor Koen Wesdorp Spakenburg
83' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor Nick Verhagen Spakenburg
84' Wissel Helmond Sport Wissel Joseph Amuzu voor Mohamed Mallahi Helmond Sport
84' Wissel Spakenburg Wissel Ahmed El Azzouti voor Mukhtar Suleiman Spakenburg
92' Doelpunt Spakenburg Doelpunt Ahmed El Azzouti met assist van Floris van der Linden Spakenburg 2-1
94' Doelpunt Spakenburg Doelpunt Sam van Huffel met assist van Floris van der Linden Spakenburg 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - Helmond Sport
Opstellingen Spakenburg - Helmond Sport
De opstellingen van Spakenburg en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Spakenburg - Helmond Sport

Spakenburg en Helmond Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spakenburg en Helmond Sport elkaar treffen in de KNVB Beker.