Nabeschouwing Athletic Club - Barcelona (0-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 10 februari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Athletic Club het zondag 10 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Barcelona (0-0)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Athletic Club en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor De Marcos van Athletic Club. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 91e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Barcelona, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Athletic Club, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Carlos del Cerro Grande voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Athletic Club - Barcelona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Dani García Athletic Club
56' Wissel Athletic Club Wissel San José voor Beñat Athletic Club
62' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Susaeta Athletic Club
63' Wissel FC Barcelona Wissel Carles Aleñà voor A. Vidal FC Barcelona
68' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
72' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor C. Lenglet FC Barcelona
75' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembélé voor Philippe Coutinho FC Barcelona
78' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergio Busquets FC Barcelona
88' Wissel FC Barcelona Wissel T. Vermaelen voor C. Lenglet FC Barcelona
90' Wissel Athletic Club Wissel Kenan Kodro voor Iñaki Williams Athletic Club
91' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Yeray Álvarez Athletic Club
91' Tweede gele kaart Athletic Club Tweede gele kaart voor De Marcos Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Barcelona
Opstellingen Athletic Club - Barcelona
De opstellingen van Athletic Club en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Barcelona

Athletic Club en Barcelona treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Barcelona in de Primera División vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 20 keer wist de ploeg van Athletic Club te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Athletic Club. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 2
Winst Barcelona 20
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 14e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.