Nabeschouwing Athletic Club - Villarreal (0-3) || Primera División 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 20:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Athletic Club het woensdag 26 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Villarreal (0-3)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 0-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Pablo Fornals, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ramiro Funes Mori op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Toko Ekambi van Villarreal die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Villarreal dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Athletic Club - Villarreal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Villarreal Wissel K. Toko Ekambi voor C. Bacca Villarreal
64' Wissel Villarreal Wissel Santi Cazorla voor M. Layún Villarreal
65' Doelpunt Villarreal Doelpunt Pablo Fornals Villarreal 0-1
67' Wissel Athletic Club Wissel Unai López voor Iturraspe Athletic Club
70' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Córdoba voor Raúl García Athletic Club
73' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor De Marcos Athletic Club
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt Ramiro Funes Mori met assist van Santi Cazorla Villarreal 0-2
81' Wissel Athletic Club Wissel Gorka Guruzeta voor De Marcos Athletic Club
88' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor Gerard Moreno Villarreal
89' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi Villarreal 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Villarreal
Opstellingen Athletic Club - Villarreal
De opstellingen van Athletic Club en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Villarreal

Athletic Club en Villarreal treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Villarreal in de Primera División vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 13 keer wist de ploeg van Athletic Club te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Athletic Club. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 5
Winst Villarreal 13
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 12e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 14e plaats.