Nabeschouwing Atlético Madrid - Eibar (1-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Atlético Madrid het zaterdag 15 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Eibar (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door Sergi Enrich, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Atlético Madrid het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk Borja Garcés die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Atlético Madrid - Eibar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
39' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
51' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
54' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
56' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Pere Milla SD Eibar
56' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Charles SD Eibar
59' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor T. Lemar Atlético Madrid
71' Wissel Atlético Madrid Wissel Borja Garcés voor Rodri Hernández Atlético Madrid
80' Wissel SD Eibar Wissel Marc Cardona voor P. Diop SD Eibar
87' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich SD Eibar 0-1
95' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Borja Garcés Atlético Madrid 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Eibar
Opstellingen Atlético Madrid - Eibar
De opstellingen van Atlético Madrid en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Eibar

Atlético Madrid en Eibar treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Eibar in de Primera División vond plaats op 20 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 7
Winst Eibar 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 10e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 15e plaats.