Nabeschouwing Deportivo Alavés - Barcelona (0-2) || Primera División 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 21:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het dinsdag 23 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Barcelona (0-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Carles Aleñà, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 60e minuut voor dat FC Barcelona via L. Suárez op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Barcelona.

LIVE Deportivo Alavés - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Jony Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Brašanac voor D. Rolan Deportivo Alavés
54' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Carles Aleñà met assist van Sergi Roberto FC Barcelona 0-1
56' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
60' Penalty FC Barcelona Penalty L. Suárez FC Barcelona 0-2
61' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor O. Dembélé FC Barcelona
70' Wissel FC Barcelona Wissel Jordi Alba voor Nélson Semedo FC Barcelona
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Twumasi voor Rodrigo Ely Deportivo Alavés
76' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Philippe Coutinho FC Barcelona
81' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Jony Deportivo Alavés
87' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor Carles Aleñà FC Barcelona
94' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Barcelona
Opstellingen Deportivo Alavés - Barcelona
De opstellingen van Deportivo Alavés en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Barcelona

Deportivo Alavés en Barcelona treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Barcelona in de Primera División vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 5 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Barcelona 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 8e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.