Nabeschouwing Deportivo Alavés - Huesca (2-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het zondag 11 november 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Huesca (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Huesca is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Moi Gómez, waarmee Huesca met 0-1 de leiding nam. Deportivo Alavés kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jony, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Rubén Sobrino zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deportivo Alavés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo Alavés - Huesca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Huesca Wissel R. Brežančić voor Pablo Ínsua Huesca
35' Doelpunt Huesca Doelpunt Moi Gómez met assist van S. Gürler Huesca 0-1
41' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Jony met assist van Ibai Gómez Deportivo Alavés 1-1
45' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
45' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Rúben Semedo Huesca
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor Borja Bastón Deportivo Alavés
68' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Rubén Sobrino Deportivo Alavés 2-1
70' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
73' Wissel Huesca Wissel Rubén Sobrino voor Huesca
73' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Álex Gallar S. Gürler Deportivo Alavés
74' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Maripán Deportivo Alavés
76' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Carlos Akapo Huesca
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
81' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor Carlos Akapo Huesca
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Torres voor Jony Deportivo Alavés
93' Gele kaart Huesca Gele kaart voor J. Hernández Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Huesca
Opstellingen Deportivo Alavés - Huesca
De opstellingen van Deportivo Alavés en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Huesca

Deportivo Alavés en Huesca treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo Alavés en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Winst Deportivo Alavés 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 5e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.