Nabeschouwing Deportivo Alavés - Levante (2-0) || Primera División 2018/2019

Maandag 11 februari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het maandag 11 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Levante (2-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Levante is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Laguardia, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Deportivo Alavés opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Jony die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Deportivo Alavés.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés.

LIVE Deportivo Alavés - Levante 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Laguardia met assist van Jony Deportivo Alavés 1-0
44' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
48' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
60' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor N. Vukčević Levante
65' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Brašanac Deportivo Alavés
67' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor M. Simon Levante
70' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor D. Brašanac Deportivo Alavés
80' Gele kaart Levante Gele kaart voor Luna Levante
86' Wissel Levante Wissel R. Dwamena voor Luna Levante
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Rolan voor T. Inui Deportivo Alavés
90' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor J. Calleri Deportivo Alavés
93' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Jony Deportivo Alavés 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Levante
Opstellingen Deportivo Alavés - Levante
De opstellingen van Deportivo Alavés en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Levante

Deportivo Alavés en Levante treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Levante in de Primera División vond plaats op 30 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Levante slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 2
Winst Levante 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 7e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 14e plaats.