Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis (0-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 18:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 25 augustus 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis (0-0)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Betis, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pablo González Fuertes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Deportivo Alavés - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Bartra Real Betis
40' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
47' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manu García Deportivo Alavés
61' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor T. Inui Real Betis
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Borja Bastón Deportivo Alavés
70' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Martín Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
76' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Francis Guerrero Real Betis
82' Wissel Real Betis Wissel R. Boudebouz voor William Carvalho Real Betis
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Twumasi voor Jony Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Betis
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Betis
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Betis

Deportivo Alavés en Real Betis treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Betis in de Primera División vond plaats op 12 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo Alavés als Real Betis wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 3
Winst Real Betis 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 20e plaats.