Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Valladolid (2-2) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het vrijdag 19 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Valladolid (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Real Valladolid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deportivo Alavés kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Guidetti. Deportivo Alavés vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jony op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Real Valladolid de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Borja Fernández.

E. Ünal zette Real Valladolid even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Javier Estrada Fernández toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Deportivo Alavés - Real Valladolid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Guidetti Deportivo Alavés 1-0
21' Wissel Real Valladolid Wissel Waldo Rubio voor Keko Real Valladolid
24' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Jony Deportivo Alavés 2-0
31' Wissel Real Valladolid Wissel Míchel voor Borja Fernández Real Valladolid
38' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Borja Fernández met assist van Óscar Plano Real Valladolid 2-1
54' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Calleri Deportivo Alavés
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Rolan voor T. Inui Deportivo Alavés
63' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Adrián Marín Deportivo Alavés
69' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Borja Fernández Real Valladolid
73' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Fernando Calero Real Valladolid
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor J. Guidetti Deportivo Alavés
76' Penalty Real Valladolid Penalty E. Ünal Real Valladolid 2-2
80' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel Real Valladolid
81' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Guidetti Deportivo Alavés
82' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Antoñito Real Valladolid
85' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor E. Ünal Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Real Valladolid
Opstellingen Deportivo Alavés - Real Valladolid
De opstellingen van Deportivo Alavés en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Real Valladolid

Deportivo Alavés en Real Valladolid treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 16 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Valladolid slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Real Valladolid 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 8e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 18e plaats.