Nabeschouwing Deportivo Alavés - Villarreal (2-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het zondag 28 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Villarreal (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Gerard Moreno, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Deportivo Alavés kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Calleri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette Borja Bastón zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deportivo Alavés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo Alavés - Villarreal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno Villarreal 0-1
27' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ramiro Funes Mori Villarreal
51' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Calleri met assist van Jony Deportivo Alavés 1-1
60' Wissel Deportivo Alavés Wissel G. Maripán voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
66' Wissel Villarreal Wissel K. Toko Ekambi voor Santi Cazorla Villarreal
73' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor M. Wakaso Deportivo Alavés
83' Wissel Villarreal Wissel M. Iturra voor Trigueros Villarreal
93' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor Ibai Gómez Deportivo Alavés
94' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Borja Bastón Deportivo Alavés 2-1
95' Wissel Villarreal Wissel Dani Raba voor S. Cáseres Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Villarreal
Opstellingen Deportivo Alavés - Villarreal
De opstellingen van Deportivo Alavés en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Villarreal

Deportivo Alavés en Villarreal treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Villarreal in de Primera División vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 3
Winst Villarreal 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 4e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 17e plaats.