Nabeschouwing Eibar - Huesca (1-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 18:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Eibar het zondag 19 augustus 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Huesca (1-2)

Het Primera División duel tussen Eibar en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Huesca kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Álex Gallar. Huesca vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Álex Gallar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist SD Eibar de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Escalante. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want SD Eibar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Huesca dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eibar - Huesca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Huesca Doelpunt Álex Gallar met assist van S. Longo Huesca 0-1
40' Doelpunt Huesca Doelpunt Álex Gallar Huesca 0-2
46' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Kike SD Eibar
50' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Joan Jordán SD Eibar
56' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Bebé SD Eibar
69' Doelpunt SD Eibar Doelpunt G. Escalante met assist van Rubén Peña SD Eibar 1-2
70' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor Álex Gallar Huesca
77' Wissel Huesca Wissel Rúben Semedo voor J. Hernández Huesca
79' Wissel SD Eibar Wissel Bigas voor Arbilla SD Eibar
90' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor D. Musto Huesca
93' Gele kaart Huesca Gele kaart voor S. Longo Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Huesca
Opstellingen Eibar - Huesca
De opstellingen van Eibar en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Huesca

Eibar en Huesca treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Eibar en Huesca elkaar treffen in de Primera División.