Nabeschouwing Eibar - Real Valladolid (1-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Eibar het zondag 17 maart 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Real Valladolid (1-2)

Het Primera División duel tussen Eibar en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door F. Orellana, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Verde in de 91e minuut zorgde er even later voor dat Real Valladolid weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 93e minuut zette Sergi Guardiola zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Valladolid de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Real Valladolid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eibar - Real Valladolid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Cote SD Eibar
54' Doelpunt SD Eibar Doelpunt F. Orellana met assist van Sergi Enrich SD Eibar 1-0
59' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor Míchel Real Valladolid
65' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Keko Real Valladolid
67' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Anuar Tuhami Real Valladolid
71' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Charles SD Eibar
74' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
82' Wissel Real Valladolid Wissel Antoñito voor Javi Moyano Real Valladolid
85' Wissel SD Eibar Wissel Marc Cardona voor Marc Cucurella SD Eibar
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor M. Dmitrović SD Eibar
91' Penalty Real Valladolid Penalty D. Verde Real Valladolid 1-1
92' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
93' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Sergi Guardiola Real Valladolid 1-2
93' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor Joan Jordán SD Eibar
97' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Marc Cardona SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Real Valladolid
Opstellingen Eibar - Real Valladolid
De opstellingen van Eibar en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Real Valladolid

Eibar en Real Valladolid treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Eibar 0
Winst Real Valladolid 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 10e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 17e plaats.