Nabeschouwing Eibar - Sevilla (1-3) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Eibar het zaterdag 29 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Sevilla (1-3)

Het Primera División duel tussen Eibar en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door André Silva, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 58e minuut voor dat Sevilla via É. Banega op 0-2 kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat É. Banega namens Sevilla het doel wist te vinden in de 94e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 100 minuten deed Joan Jordán iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SD Eibar werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor SD Eibar echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sevilla.

LIVE Eibar - Sevilla 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Ramis SD Eibar
48' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van Jesús Navas Sevilla 0-1
56' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
58' Penalty Sevilla Penalty É. Banega Sevilla 0-2
69' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Kike SD Eibar
69' Wissel SD Eibar Wissel Joan Jordán voor Omar Oliveros SD Eibar
73' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor Pablo Sarabia Sevilla
80' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
83' Wissel SD Eibar Wissel Arbilla voor Ramis SD Eibar
83' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor W. Ben Yedder Sevilla
90' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
92' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor André Silva Sevilla
94' Doelpunt Sevilla Doelpunt É. Banega met assist van L. Muriel Sevilla 0-3
100' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Joan Jordán SD Eibar 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Sevilla
Opstellingen Eibar - Sevilla
De opstellingen van Eibar en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Sevilla

Eibar en Sevilla treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Sevilla in de Primera División vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 4 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Eibar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 1
Winst Sevilla 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 14e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 6e plaats.