Nabeschouwing Espanyol - Levante (1-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Espanyol het zondag 16 september 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Levante (1-0)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Levante is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 1-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Sergio García, waarmee Espanyol met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Espanyol dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Espanyol uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Espanyol - Levante 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Espanyol Doelpunt Sergio García met assist van Borja Iglesias Espanyol 1-0
61' Gele kaart Levante Gele kaart voor Chema Levante
63' Wissel Levante Wissel Sergio Postigo voor Chema Levante
65' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor E. Boateng Levante
72' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor Sergio García Espanyol
77' Wissel Espanyol Wissel Víctor Sánchez voor Sergi Darder Espanyol
83' Wissel Levante Wissel Rubén Rochina voor Jason Levante
84' Wissel Espanyol Wissel H. Pérez voor Borja Iglesias Espanyol
94' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dídac Vilá Espanyol
95' Gele kaart Levante Gele kaart voor Luna Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Levante
Opstellingen Espanyol - Levante
De opstellingen van Espanyol en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Levante

Espanyol en Levante treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Levante in de Primera División vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 6 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Espanyol. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Espanyol 4
Winst Levante 6
Gelijkspel 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 9e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 7e plaats.