Nabeschouwing Girona - Huesca (0-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Girona het zaterdag 9 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Huesca (0-2)

Het Primera División duel tussen Girona en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 0-2 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Ávila, waarmee Huesca met 0-1 de leiding nam. Huesca vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Ávila op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut kreeg B. Espinosa van Girona voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Girona de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Huesca.

LIVE Girona - Huesca 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Huesca Doelpunt E. Ávila met assist van Moi Gómez Huesca 0-1
39' Wissel Huesca Wissel Adrián Diéguez voor Pablo Ínsua Huesca
40' Doelpunt Huesca Doelpunt E. Ávila met assist van Enric Gallego Huesca 0-2
46' Wissel Girona Wissel S. Paik voor Borja García Girona
46' Wissel Girona Wissel Álex Granell voor V. Fernandez Girona
48' Gele kaart Girona Gele kaart voor B. Espinosa Girona
64' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor J. Añor Huesca
68' Tweede gele kaart Girona Tweede gele kaart voor B. Espinosa Girona
69' Gele kaart Girona Gele kaart voor Aleix García Girona
70' Wissel Girona Wissel Ramalho voor Aleix García Girona
81' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Javier Galán Huesca
91' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor E. Ávila Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Huesca
Opstellingen Girona - Huesca
De opstellingen van Girona en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Huesca zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Huesca

Girona en Huesca treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Huesca in de Primera División vond plaats op 30 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Girona 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 17e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.