Nabeschouwing Huesca - Celta de Vigo (3-3) || Primera División 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het woensdag 3 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Celta de Vigo (3-3)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Huesca en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Brais Méndez, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iago Aspas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Huesca de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Enric Gallego.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Ávila de 2-2 maakte voor Huesca. Huesca leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van Jorge Pulido: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Celta de Vigo. In de 81e minuut was het R. Boudebouz die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adrián Cordero Vega en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Huesca - Celta de Vigo 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Brais Méndez met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 0-1
18' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Brais Méndez Celta de Vigo
20' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Boudebouz voor Brais Méndez Celta de Vigo
25' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Pulido Huesca
35' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor D. Musto Huesca
53' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor L. Olaza Celta de Vigo
56' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Etxeita Huesca
57' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas Celta de Vigo 0-2
58' Wissel Huesca Wissel Enric Gallego voor Y. Herrera Huesca
63' Doelpunt Huesca Doelpunt Enric Gallego Huesca 1-2
71' Doelpunt Huesca Doelpunt E. Ávila met assist van Moi Gómez Huesca 2-2
73' Doelpunt Huesca Doelpunt Jorge Pulido Huesca 3-2
77' Wissel Huesca Wissel Gonzalo Melero voor E. Ávila Huesca
81' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt R. Boudebouz met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 3-3
82' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor Iago Aspas Celta de Vigo
89' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor E. Mor Celta de Vigo
90' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor S. Boufal Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Celta de Vigo
Opstellingen Huesca - Celta de Vigo
De opstellingen van Huesca en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Celta de Vigo

Huesca en Celta de Vigo treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huesca en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Huesca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huesca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huesca 0
Winst Celta de Vigo 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 18e plaats.